Yoga Massage NU verzorgt Thaise yogamassages ook wel Ancient Thai Massage genoemd. Dit is een eeuwen oude traditionele vorm van massage gericht op het opheffen van blokkades, het doorstromen van energie, heelwording en werkt preventief in het bevorderen van gezondheid. Net zoals bijvoorbeeld bij het beoefenen van Thai Chi en Yoga.

Tijdens de massage wordt een combinatie van technieken gebruikt van acupressuur tot (passieve) Yoga. De masseur past deze technieken toe en degene die de massage ontvangt doet bij voorkeur helemaal niets, behalve loslaten. Het wordt daarom ook wel ‘Yoga for the lazy man’ genoemd. Naast Thai Chi en Yoga heeft Ancient Thai Massage grote raakvlakken met meditatie. Het geven en ontvangen van de massage is een meditatief proces dat in stilte plaats vindt. Deze magische massage helpt om de stilte in jezelf te vinden.  Het is als een reis door je lichaam en na afloop voel je je ontspannen, vredig en energiek.

De Ancient Thai Massage is geschikt voor bijna iedereen of je nu stijf bent of juist heel soepel, jong of ouder,  heel gezond of juist niet zo gezond. Er is maar één echte contra-indicatie en dat is een hernia. De massage is ook niet echt geschikt voor zwangere vrouwen. Een zachtere oliemassage is dan bijvoorbeeld een beter idee.